Raport ujawnia liczbę obserwacji UFO w 2022 roku w Wielkiej Brytanii

dodany przez Amon w UFO i Obce Cywilizacje

Parę lat temu mieszkałem w UK w Northampton i podczas wycieczki na zachodnią część wyspy, (nie pamiętam co to była za miejscowość) odwiedziłem pub leżący na klifach tuż przy morzu irlandzkim który swoją historię wiązał z tzw. ,,Hobgoblinami" które rzekomo były obecne w tamtej okolicy. Myślę że to również chwyt marketingowy aby piwo o tej samej nazwie lepiej się sprzedawało, i nie ukrywam dałem się skusić i smakowało wyśmienicie. Wystrój wnętrza bardzo ,,angielski" z irlandzkimi akcentami a na jednej ze ścian wisiał mały oprawiony kawałek gazety w której przeczytałem że w latach 90 ubiegłego wieku z okolicznych klifów widziano kilkukrotnie okrągłe światła poruszające się nad powierzchnią wody. O ile okrągłe i cylindryczne ufo można kojarzyć z vril/haunebu, trójkątne z TR-3B Aurora/Black Manta, ufo w kształcie cygara czytałem że jest również tworzone ziemską ręką i jest opracowane na bazie jednego z dronów bojowych tak o ufo w kształcie kuli nie ma informacji prawie wcale. Może jest to jakiś projekt ORB - ( ... ), albo lekko podchmielone gobliny robią ludzi w balona Smile
Skocz do:

Wiadomości w tym wątku
RE: Raport ujawnia liczbę obserwacji UFO w 2022 roku w Wielkiej Brytanii - przez GreGG - 04-28-2023, 04:14 PM

« Starszy wątek Nowszy wątek »