Alarmujący wzrost liczby białych włóknistych skrzepów w zwłokach osób zaszczepionych
Grupa balsamujących i przedsiębiorców pogrzebowych bije na alarm w związku z przerażającym wzrostem liczby „białych, włóknistych skrzepów” usuwanych z ciał osób, które otrzymały „szczepionki” mRNA przeciwko Covid.
Jak już
informował Slay News, to niepokojące zjawisko nie było znane przed udostępnieniem eksperymentalnych szczepionek opinii publicznej na początku 2021 roku. Podczas ostatniego spotkania Tennessee Funeral Directors Association (TFDA) 2025 w Franklin w stanie Tennessee, znawcy branży ujawnili dramatyczny wzrost liczby białych, włóknistych skrzepów znalezionych w ciałach osób zaszczepionych przeciwko Covid.
Ponadto obecni na miejscu balsamiści i przedsiębiorcy pogrzebowi ostrzegli, że gwałtownie wzrosła śmiertelność niemowląt. Były major Sił Powietrznych Stanów Zjednoczonych Tom Haviland wygłosił
wykład podczas konferencji TFDA w 2025 roku. Haviland
podjął inicjatywę i podniósł alarm, ponieważ doniesienia o skrzepach krwi stają się coraz częstsze. W swoim wystąpieniu na szczycie amerykańskie stowarzyszenie państwowych przedsiębiorstw pogrzebowych po raz pierwszy publicznie przyznało, że białe włókniste skrzepy krwi są rzeczywiste, powszechne i trwałe. Na zaproszenie prezesa TFDA Taylora Moore'a Haviland przeprowadził podczas kongresu osobistą ankietę wśród 28 balsamistów i przedsiębiorców pogrzebowych.
Wyniki ankiety były następujące:
- 64% respondentów stwierdziło, że w pierwszej połowie 2025 r. widziało białe, włókniste skrzepy w zwłokach
- Białe skrzepy wystąpiły średnio u 17% wszystkich zwłok
- 70% zgłosiło oznaki mikrozrzepania („fusy z kawy” lub „brudna krew”)
- 39% balsamatorów zaobserwowało wzrost śmiertelności niemowląt, ze średnim wzrostem o 14% w porównaniu z poziomem sprzed 2020 r.
Wyniki te zostały nie tylko udokumentowane na papierze, ale także
potwierdzone na wideo. Podczas prezentacji Havilanda kilku balsamistów podniosło ręce, aby potwierdzić, że osobiście widzieli białe, włókniste grudki. Wielu stwierdziło, że przed wprowadzeniem „szczepionek” mRNA przeciwko Covid nigdy nie widziało takich skrzepów krwi.
Oto tekst wykładu:
Tennessee Funeral Directors Association (TFDA) potwierdza na swoim dorocznym zgromadzeniu, że białe włókniste skrzepy krwi są PRAWDZIWE i POWSZECHNE
Cytat:Prezes Stowarzyszenia Dyrektorów Domów Pogrzebowych stanu Tennessee, pan Taylor Moore, skontaktował się ze mną w grudniu 2024 r., kiedy Laura i ja przeprowadzaliśmy nasze „Światowe badanie zakrzepów krwi u osób zajmujących się balsamowaniem zwłok w 2024 r.”, i zaprosił mnie do wygłoszenia przemówienia podczas dorocznego zgromadzenia TFDA w dniu 8 czerwca 2025 r. Szybko zgodziłem się na tę wyjątkową okazję, aby osobiście spotkać się z wieloma przedsiębiorcami pogrzebowymi i balsamistami, poinformować ich o wynikach naszych badań z ostatnich trzech lat oraz przekazać najnowsze informacje na temat analizy naszego zespołu naukowego dotyczącej „sposobu” powstawania białych, włóknistych skrzepów. Kongres TFDA odbył się w dużym hotelu i centrum konferencyjnym we Franklin w stanie Tennessee, na południe od Nashville. W sobotę wieczorem Laura, ja i siostra Laury, Leslie, wzięliśmy udział w przyjęciu, na którym spotkaliśmy około 60 osób, w tym około połowa to przedsiębiorcy pogrzebowi i osoby zajmujące się balsamowaniem zwłok, a druga połowa to małżonkowie, przyjaciele i dostawcy. Kiedy rozmawiałem z jednym z pierwszych balsamistów, których spotkałem, o białych, włóknistych grudkach, szybko wyjął telefon i pokazał mi długą, białą, włóknistą grudkę, którą właśnie usunął z ciała zmarłego w maju.
Cytat:W rzeczywistości większość przedsiębiorców pogrzebowych i balsamistów obecnych na przyjęciu wydawała się szczerze zainteresowana rozmową na temat skrzepów krwi. Niektórzy podchodzili do mnie i mówili, że nawet ich żony przyjdą w niedzielę na mój wykład, w tym kobieta pracująca w szpitalu w Tennessee. Miałem wyraźne przeczucie, że w niedzielę w sali będzie wiele osób, które przyjdą wysłuchać mojego wykładu. W niedzielę sala była rzeczywiście wypełniona po brzegi, kiedy wygłaszałem swój 55-minutowy wykład. Podobnie jak balsamator Wallace Hooker, który przemawiał w 2022 roku na konferencji Ohio Embalmers Association, poprosiłem balsamatorów z Tennessee, aby podnieśli ręce, jeśli widzieli w ostatnich latach białe, włókniste skrzepy.
Jak widać na tym
klipie wideo (trwającym mniej niż minutę), niektórzy balsamiści podnieśli ręce, sygnalizując, że rzeczywiście widzieli te straszne i niebezpieczne skrzepy. To wideo przedstawiające prawdziwych przedsiębiorców pogrzebowych i balsamistów jest jednoznacznym dowodem na to, że białe, włókniste skrzepy nie są fałszerstwem!
Kolejna ankieta
Cytat:Podczas mojej wizyty na konferencji TFDA 2025 skorzystałem również z okazji, aby przeprowadzić ankietę wśród przedsiębiorców pogrzebowych i balsamatorów w Tennessee, aby mogli oni podzielić się z nami „pierwszymi spostrzeżeniami” na temat tego, co widzieli w swoich salach balsamowania w pierwszej połowie 2025 roku. Wyniki tej ankiety pisemnej przeanalizowałem w niedzielę wieczorem, a następnie przekazałem członkom TFDA w poniedziałek rano podczas kongresu.
Oto wyniki:
Jak widać z wyników ankiety, około dwie trzecie embalmatorów nadal widzi białe, włókniste skrzepy w pierwszej połowie 2025 roku. I znajdują te śmiertelne skrzepy średnio u 17% zwłok. Chociaż 17% stanowi spadek w porównaniu z 27% zgłoszonymi w naszej ostatniej „
Globalnej ankiecie balzamerów na temat skrzepów krwi w 2024 r.”, co jest pozytywną tendencją, oznacza to jednak, że balsamiści w Tennessee nadal stwierdzają białe, włókniste skrzepy w co szóstym zwłokach!
Podobna sytuacja ma miejsce w przypadku embalmersów w Tennessee, którzy nadal obserwują równie niebezpieczne zjawisko mikroskrzepów (embalmers nazywają je „fusami z kawy” lub „brudną krwią”) średnio u 17% zwłok. Jak już wspomniano, mikroskrzepy występują w bardzo małych naczyniach krwionośnych i mogą blokować wymianę tlenu w płucach, a tym samym transport tlenu do wszystkich ważnych narządów, w tym mózgu i oczu. Niepokojące jest również to, że 39% balsamistów w Tennessee odnotowało w pierwszej połowie 2025 r. wzrost liczby zgonów niemowląt w porównaniu z latami przed pandemią (2019 i wcześniej). Średni wzrost wyniósł niepokojące 14%.
Nasze pytanie dotyczące struktury wiekowej również przyniosło niepokojące wyniki. W porównaniu z rokiem 2019 i wcześniejszymi latami, w 2025 r. przedsiębiorcy pogrzebowi w stanie Tennessee nadal będą mieli do czynienia z dużą liczbą osób w wieku od 36 do 50 lat z zakrzepami krwi na swoich stołach balistycznych.
Gdyby więcej stowarzyszeń przedsiębiorców pogrzebowych (a także chirurgów naczyniowych, kardiologów i pracowników laboratoriów cewnikowania serca) zabrało głos i uznało ten poważny problem, mielibyśmy duże szanse na ograniczenie liczby zgonów i przypadków niepełnosprawności spowodowanych przez te straszne zakrzepy krwi. Istnieje również duża szansa, że doprowadziłoby to do wycofania niektórych „szczepionek” mRNA z rynku na zawsze.
Cytat:Byłbym niedbały, gdybym nie dołączył aktualnego zdjęcia, które przesłał mi przedsiębiorca pogrzebowy Richard Hirschman – Laura Kasner.
Amon
www.strefa44.pl
www.strefa44.com.pl