Dziennikarz twierdzi, że wysocy rangą urzędnicy ds. bezpieczeństwa narodowego na całym świecie wiedzą, że żyjemy na kredyt z powodu wielkiego wydarzenia, które nastąpi w 2027 roku
Rządowi insiderzy są podobno zdania, że ludzkość ma prawo wiedzieć, co ją czeka. Badacz UFO Rhys Dalton-Morgan, prowadzący podcast „The UFO Program”, przeprowadził wywiad ze specjalnym korespondentem News Nation, Rossem Coulthartem, na temat niezidentyfikowanych zjawisk powietrznych (UAP), możliwości ujawnienia informacji przez niektóre rządy oraz doniesień o ogromnym, zmieniającym świat wydarzeniu, które ma nastąpić w 2027 roku.
Cytat:„W 2027 roku na pewno coś się wydarzy, ale nie wiem, co to będzie. Słyszałem również o 2034 roku, a także o innych, znacznie późniejszych datach” – powiedział Coulthart.
Określenie przyczyny rzekomego nadchodzącego wydarzenia jest problematyczne, ponieważ dziennikarz stwierdził, że odpowiedzi są różne. Wyjaśnił:
Cytat:„To zależy od tego, z kim się rozmawia. Niektórzy twierdzą, że będzie to odwrócenie biegunów, inni, że planeta zostanie uderzona przez asteroidę, jeszcze inni, że sztuczna inteligencja osiągnie skok kwantowy i nagle stracimy kontrolę nad naszymi systemami komputerowymi. Nie mam pojęcia”.
Cytat:„Zdaję sobie sprawę, że wszyscy mówią mi, że mamy bardzo mało czasu. Nie potrafię nawet opisać, jak poważne są spojrzenia, które otrzymuję, gdy pytam osoby, które mi zaufały: „Jaki jest harmonogram?”. Namawiają mnie, żebym się spieszył” – dodał.
Kiedy Coulthart próbował uzyskać odpowiedź od swoich źródeł, powiedział, że nie ustąpią, ponieważ „ograniczają ich przysięgi dotyczące bezpieczeństwa narodowego”, ale są przekonani, że opinia publiczna ma prawo wiedzieć, co ją czeka. Dalton-Morgan opublikował na
X wpis dotyczący wywiadu i powiedział, że rozmawiał również z kimś, „kto ujawnił coś bardzo podobnego” na temat wydarzenia w 2027 roku.
Amon
www.strefa44.pl
www.strefa44.com.pl