Dziwny dźwięk wprawia w zdumienie mieszkańców Milwaukee

dodany przez Amon w Zagadkowy Świat

Dziwny dźwięk wprawia w zdumienie mieszkańców Milwaukee

[Obrazek: Screenshot-2026-09.png]

Na początku tygodnia wielu mieszkańców Milwaukee zastanawiało się nad dziwnym dźwiękiem, którego nikt nie potrafił zidentyfikować ani opisać.

Według doniesień lokalnych mediów ten tajemniczy dźwięk (zobacz film poniżej) wywołał w poniedziałek wieczorem zamieszanie w południowej części miasta.

Cytat:„To nie brzmi jak syrena. To nie jest pociąg. To nie jest tornado. Nic z tych rzeczy” – wyjaśnił mieszkaniec Brandon Kitts, dodając żartobliwie:

Cytat:„Co prawda nie wierzę w obcych, ale w sumie wszystko jest możliwe, prawda?”. Co dziwne, dźwięk ten nie był jednorazowy, lecz powtarzał się wielokrotnie przez około dwie godziny.

Zdezorientowanie Kittsa związane z tym dźwiękiem potwierdził inny naoczny świadek, John Martinez, który zauważył, że hałas szczególnie niepokoił jego zwierzęta domowe.

Cytat:„Moje koty były na zewnątrz i wpadły w całkowitą panikę. Skakały w kółko i uciekały w krzaki, więc odwróciłem się i wpuściłem je z powrotem do domu” – wspominał.

Cytat:„Słyszałem ten dźwięk, jakby odbijał się echem od domów. To było po prostu bardzo dziwne”.

Podobnie jak w przypadku innych podobnych przypadków tajemniczych odgłosów, lokalne władze oświadczyły, że nikt nie zgłosił tego niesamowitego zdarzenia i nie potrafią go wyjaśnić. Mieszkańcy nadal więc zastanawiają się, co dokładnie usłyszeli w poniedziałkowy wieczór. Czy potrafisz zidentyfikować ten tajemniczy odgłos z Milwaukee?

Amon
www.strefa44.pl
www.strefa44.com.pl
[Obrazek: Bez-nazwy-25489.png]
Skocz do:

« Starszy wątek Nowszy wątek »